Рецепт “Нью-орлеанські молочні пончики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН
НА БЛИЗЬКО 25 ВИРОБІВ:
❯ 180 мл теплої води
❯ 7 г сухих пекарських дріжджів
❯ 100 мл згущеного молока
❯ сіль
❯ 1 яйце
❯ 800 г борошна
❯ 60 г вершкового масла
❯ рослинна олія
❯ цукрова пудра для подачі
Крок 1
Дріжджі розчинити у теплій воді та залишити в теплому місці на 5 хв. Вершкове масло розтопити та злегка охолодити.
Крок 2
Згущене молоко змішати з цукром, сіллю та яйцем, додати дріжджову суміш. Масу перемішати, додаючи порціями
борошно. Додати розтоплене вершкове масло і вимісити гладке м’яке тісто.
Крок 3
Дати тесту підійти у теплому місці без протягів на 2 год.
Крок 4
На посипаному борошном робочої поверхні розкотити тісто в пласт завтовшки прибл. 3 мм і нарізати невеликими квадратиками (за бажанням – за допомогою фігурного ножа). Вироби накрити та залишити при кімнатній
температурі на 10 хв.
Крок 5
У сотейнику довести до кипіння достатню кількість рослинної олії та порційно обсмажувати вироби до золотистого кольору.
Крок 6
Готові вироби викладати на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. Подати гарячими, густо посипавши
цукровою пудрою
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…