«Діаменю» рецепт “Огіркові роли” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
84 ккал
– 1 свіжий огірок
– 100 г вершкового сиру
– 100 г твердого сиру
– 100 г крабових паличок
– свіжа зелень – на смак
Крок 1
Спочатку готую сирну начинку. Твердий сир натираю на дрібній тертці. Зелень дрібно нарізаю. У мисці змішую тертий сир та зелень, додаю вершковий сир. Все добре перемішую.
Крок 2
Огірок ріжу вздовж тонкими пластинами (це можна зробити ножем для чищення овочів). Крабові палички нарізаю дрібними кубиками
Крок 3
З сирної суміші мокрими руками формую кульки розміром трохи більше вишні. Кульку кладу на пластину огірка та згортаю рол. Якщо огірок порізаний рівно і тонко – начинка добре прилипа
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…