Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Огірковий гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 250 г огірків
– свіжий кріп
– 30 г відвареної індички
– кілька крапель оцту
– 1 ч. л. нерафінованої лляної олії
– сіль та чорний перець – на смак
Крок 1
За допомогою овочечистки нарізати частину огірків тонкими пластинами. Інші огірки нарізати та разом із кропом пробити блендером.
Крок 2
Додати оцет, сіль перець. Поставити у холодильник на 20 хвилин.
Крок 3
Вилити в тарілку, прикрасити огірками та індичкою, полити олією.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…