«Діаменю» рецепт “Огірки по-східному” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
16 ккал
– 300 г огірків
– 1 ч. л. солі
– 1 ст. оцту столового
– 1 ст. соєвого соусу
– перець пекучий мелений на кінчику ножа
– 1 зубок часнику
– 1 ст. кунжуту
– 1 ст. рослинної олії
Крок 1
Свіжі огірки нарізаю спочатку вздовж на 4 частини, а потім ще впоперек. Повинно вийти 8 брусків з кожного огірка. Викладаю їх у миску. Огірки солю великою сіллю та залишаю на 20 хвилин.
Крок 2
За цей час з огірків виділиться сік, його зливаю. Часник пропускаю через прес та відправляю до огірків. Додаю пекучий мелений перець, соєвий соус та оцет. Кунжут трохи обсмажую на сухий сковороді та всипаю до огірків.
Крок 3
Рослинну олію нагріваю і також вливаю в огірки. Все ретельно перемішую, накриваю плівкою та наполягаю в холодильнику близько години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…