«Діаменю» рецепт “Окрошка на кефірі з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
47 ккал
❯ 3 свіжі огірки
❯ пучок зеленої цибулі
❯ 100 г нежирного м’яса
❯ 2 зубчики часнику
❯ 12 перепелиних яєць
❯ 400 мл кефіру
❯ сіль
Крок 1
М’ясо мою і відварюю до готовності. Цибулю та огірки мою і дрібно нарізаю. Все викладаю у каструлю. Відварене м’ясо нарізаю на маленькі кубики.
Крок 2
Очищаю і дрібно рубаю часник. Додаю до каструлі до овочів. Перепелині яйця відварюю протягом 5 хвилин. Очищаю та кришу.
Крок 3
Додаю до каструлі. Одне яйце залишаю для прикраси. Солю, заливаю кефіром і перемішую все. Перед подачею ставлю в холодильник на 2:00.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…