«Діаменю» рецепт “Окрошка на сироватці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
58 ккал
– 2 бульби відвареної картоплі
– 2 яйця, зварених круто
– 2 середні огірки
– по пучку зеленої цибулі, кропу та петрушки
– 0,5 л сироватки
– 0,5 ст. сметани
– сіль на смак
Крок 1
Курячі яйця та відварену картоплю нарізаю кубиками. Огірки мию, очищаю від шкірки та також нарізаю кубиками.
Крок 2
Перо зеленої цибулі, зелень петрушки та кропу промиваю під проточною водою, обсушую паперовим рушником і дрібно нарізаю. Змішую яйця, овочі та зелень, солю до смаку. Зберігаю суміш у холодильнику.
Крок 3
Так само як і сироватку. При подачі накладаю її ложкою у порційні тарілки та заливаю сироваткою, змішаною зі сметаною. Так блюдо довше зберігається. І його можна їсти протягом трьох днів.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…