«Діаменю» рецепт “Окрошка середземноморська” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
75 ккал
– 200 г кальмарів
– 2 яйця
– 1 бульба картоплі
– 3-4 томати черрі
– 1 свіжий огірок
– по пучку зелені кропу та петрушки
– 3 ст. йогурту
– 1 л води
– 0,5 лимона
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Кальмари очищаю та відварюю у підсоленій води близько хвилини. Даю охолонути. Яйця варю круто, картопля мою і відварюю в шкірці близько пів години.
Крок 2
Помідори нарізаю на четвертинки. Огірок – дрібними кубиками. Викладаю овочі у миску. Картоплю та яйця очищаю та нарізаю дрібними кубиками, кальмари – півкільцями, перекладаю картоплю, кальмари та яйця до овочів.
Крок 3
Додаю несолодкий натуральний йогурт, лимонний сік, сіль та мелений перець, подрібнену зелень кропу та петрушки. Вливаю воду. Все ретельно перемішую. При необхідності солю
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…