Рецепт “Оладки канадські з кленовим сиропом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 12 порцій:
❯ 2 яйця
❯ 4 ст. л. цукру
❯ 150 мл молока
❯ 130 г борошна
❯ 1/2 пакетика розпушувача для тесту
❯ сіль
❯ рослинна олія
Для подачі:
❯ 50 г вершкового масла
❯ кленовий сироп
❯ 1 банан
❯ жменя чорниці
❯ свіжа м’ята
Крок 1
Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки розтерти з цукром до біла і підмішати в жовткову масу молоко. У глибоку миску просіяти борошно зі щіпкою солі та розпушувачем і, вливаючи тонким струмком молочно-жовткову суміш, перемішати до отримання гладкого однорідного тіста без грудочок. Дати тесту відстоятись за кімнатної температури 20 хв. В окремому посуді білки збити в міцну піну і підмішати тісто.
Крок 2
На сковороді нагріти невелику кількість рослинної олії та порційно спекти оладки, обсмажуючи кожен виріб прибл. 2 хв з одного боку та 1 хв – з іншого. Готові оладки викладати на блюдо сервування, перекладаючи шматочками вершкового масла. Подати гарячими з нарізаними скибочками бананом та ягодами, густо поливаючи кленовим сиропом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…