Рецепт “Оладки з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 460 ккал, 10 г білків,
40 г жирів, 17 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 180 г бекону
❯ 300 г молодих цукіні
❯ 2 ст. л. рубаних пряних трав
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2–3 яєчні білки
❯ 85 г борошна
❯ рослинна олія для смаження
Крок 1
Бекон нарізати невеликими кубиками. Цукіні вимити, обсушити паперовим рушником та натерти на великій тертці. Зайвий сік віджати. Цукіні змішати з беконом та пряними травами. Приправити сіллю і перцем до смаку. Білки збити
у міцну піну та акуратно підмішати до овочевої маси. Додати борошно та ретельно перемішати. На сковороді нагріти невелику кількість рослинної олії та, викладаючи масу столовою ложкою, порційно обсмажувати оладки бл. 3 хв з обох боків.
Крок 2
Готові оладки викласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Перед подачею за бажанням збризкати
лимонним соком і посипати рубаною зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…