«Діаменю» рецепт “Оладки з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,6 ХО
260 ккал
– 1 цибулина
– 100 г вівсяних пластівців
– 300 мл води для замочування
– пластівців
– 1 яйце
– 1 зубчик часнику
– оливкова олія для смаження
– сіль, свіжа зелень на смак
Крок 1
Заварюю вівсяні пластівці гарячою водою, можна залишити на ніч. Очищені цибулю та часник натираю на дрібній тертці, можна подрібнити в блендері до однорідної маси.
Крок 2
Додаю цибулинну кашку до вівсяних пластівців, вбиваю яйце, всипаю зелень, солю.
Крок 3
На розігрітій сковороді, змащеній оливковою олією, жарю оладки по 2-3 хвилини з кожного боку. Тісто набираю столовою ложкою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…