Рецепт “Оладки з кабачка та моркви” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 40 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 3 великі моркви
❯ 200 г свіжозаморожених кабачків
❯ 1 яйце
❯ 1/2 цибулини
❯ 1 пучок зелені асорті (кріп, петрушка, селера)
❯ 80 г борошна
❯ 1 ст. л. картопляного крохмалю
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ 1 ст. л. оцту
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія

Покроковий процес приготування оладків з кабачків та моркви

Крок 1

Очищену моркву натерти на середній тертці, кабачки порубати. Зелень промити, перебрати, обсушити, кілька гілочок відкласти для подачі. Очищену цибулину та зелень дрібно нарізати.

Крок 2

Овочі та зелень з’єднати в мисці, додати борошно, крохмаль, яйце і перемішати. Додати соду і сік лимона, посолити та поперчити на смак та перемішати повторно.

Крок 3

Дати тесту відстоятись 10 хв і на гарячій олії порційно спекти оладки. Подати гарячими зі свіжою зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з кабачка та моркви. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago