Рецепт “Оладки з кабачка та моркви” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 3 великі моркви
❯ 200 г свіжозаморожених кабачків
❯ 1 яйце
❯ 1/2 цибулини
❯ 1 пучок зелені асорті (кріп, петрушка, селера)
❯ 80 г борошна
❯ 1 ст. л. картопляного крохмалю
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ 1 ст. л. оцту
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Крок 1
Очищену моркву натерти на середній тертці, кабачки порубати. Зелень промити, перебрати, обсушити, кілька гілочок відкласти для подачі. Очищену цибулину та зелень дрібно нарізати.
Крок 2
Овочі та зелень з’єднати в мисці, додати борошно, крохмаль, яйце і перемішати. Додати соду і сік лимона, посолити та поперчити на смак та перемішати повторно.
Крок 3
Дати тесту відстоятись 10 хв і на гарячій олії порційно спекти оладки. Подати гарячими зі свіжою зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…