Рецепт “Оладки з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 660 ккал, 17г білків,
37 г жирів, 65 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 500 г борошна
❯ 200 г шкварок зі свинячого жиру
❯ 2 яйця
❯ 500 г квашеної капусти
❯ 2 ст. л. топленого свинячого жиру
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. меленого кмину

Покроковий процес приготування оладків з капусти

Крок 1

Борошно висипати гіркою в миску, посередині зробити поглиблення. Вбити туди яйця, додати дрібно нарізані шкварки, віджату капусту і 2 стіл. ложки жиру. Приправити сіллю, кмином та замісити тісто.

Крок 2

З тіста сформувати оладки діаметром 10 см та товщиною бл. 1 см. Випікати в духовці на деку при 190–200° до підрум’янювання. (Під час випікання один раз перевернути. Деко жиром не змащувати.)

Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з капусти. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago