Рецепт “Оладки з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 660 ккал, 17г білків,
37 г жирів, 65 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 500 г борошна
❯ 200 г шкварок зі свинячого жиру
❯ 2 яйця
❯ 500 г квашеної капусти
❯ 2 ст. л. топленого свинячого жиру
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. меленого кмину
Крок 1
Борошно висипати гіркою в миску, посередині зробити поглиблення. Вбити туди яйця, додати дрібно нарізані шкварки, віджату капусту і 2 стіл. ложки жиру. Приправити сіллю, кмином та замісити тісто.
Крок 2
З тіста сформувати оладки діаметром 10 см та товщиною бл. 1 см. Випікати в духовці на деку при 190–200° до підрум’янювання. (Під час випікання один раз перевернути. Деко жиром не змащувати.)
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…