Рецепт “Оладки з пластівцями та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 470 ккал, 15 г білків,
18 г жирів, 63 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 100 г вівсяних пластівців
❯ 500 мл молока
❯ 2 яйця
❯ дрібка солі
❯ 100 г борошна
❯ 1/2 ч. л. розпушувача
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 1 ст. л. рубаних горіхів
❯ рослинна олія для смаження
❯ 300 г ягідного варення
Крок 1
Вівсяні пластівці замочити в молоці на 1 год. Вбити яйця, всипати сіль, просіяне борошно, цукор, ванільний цукор, горіхи та ретельно перемішати. Дати тесту відстоятись при кімнатній температурі 15 хв.
Крок 2
На розпеченій сковороді, змащеною рослинним олією, порціями випікати з тесту оладки з обох сторін до золотистого кольору.
Крок 3
Подати вівсяні оладки гарячими, поливаючи ягідним варенням. Добре доповнити страву 100 г сметани або вершків, збитих із цукровою пудрою.
Несподівано закінчилися будинки запаси варення? Ласуни, не турбуйтеся! Обвалюйте готові оладки у суміші меленої кориці з дрібнокристаличним цукром.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…