Рецепт “Оладки з вареної гречки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 30 г білків,
26 г жирів, 17 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 100 г гречаної крупи
❯ 1 яйце
❯ 200 мл кефіру
❯ щіпка соди
❯ 5 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 100 г нежирної сметани
❯ 1 ст. л. цукрової пудри
❯ 500 г полуниці
Крок 1
Гречану крупу відварити до готовності у 200 мл окропу. Дати каші повністю охолонути, потім влити кефір, додати сіль на смак, соду, яйце та борошно. Ретельно перемішати всі інгредієнти, щоб не було грудок.
Крок 2
На сковороді нагріти олію. Ложкою викласти на гречану сковороду тісто у вигляді оладок. Обсмажувати оладки з обох боків до утворення рум’яної скоринки.
Крок 3
Сметану збити із цукрової пудрою. Полуницю вимити та обсушити, кожну ягоду розрізати навпіл
Крок 4
Гречані оладки подавати зі збитою сметаною та ягодами. За бажанням прикрасити страву свіжі листочки м’яти.
Цю смачну та корисну страву ви можете приготувати з залишків вчорашньої каші.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…