«Діаменю» рецепт “Омлет із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
158 ккал
– 2 яйця
– 4 ст. молока
– сіль, перець – на смак
– 1 ст. вершкового масла
– 200 г будь-яких грибів
– 1 ст. сметани
– Зелена цибуля
Крок 1
Гриби нарізаю, відварюю 20 хвилин і трохи обсмажую на вершковому маслі. Додаю подрібнену зелену цибулю та сметану. Яйця злегка збиваю виделкою, солю та перчу.
Крок 2
Смажу омлет на сковороді з розтопленим вершковим маслом. Перевертаю і на одну половину викладаю грибну начинку, накриваю другою половиною.
Крок 3
Виходить щось схоже на чебурек. Обсмажую його з двох боків по 1 хвилині, щоб підрум’янився. Посипаю подрібненою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…