«Діаменю» рецепт “Омлет із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
158 ккал

Інгредієнти

– 2 яйця
– 4 ст. молока
– сіль, перець – на смак
– 1 ст. вершкового масла
– 200 г будь-яких грибів
– 1 ст. сметани
– Зелена цибуля

Покрокове приготування омлету із грибами

Крок 1

Гриби нарізаю, відварюю 20 хвилин і трохи обсмажую на вершковому маслі. Додаю подрібнену зелену цибулю та сметану. Яйця злегка збиваю виделкою, солю та перчу.

Крок 2

Смажу омлет на сковороді з розтопленим вершковим маслом. Перевертаю і на одну половину викладаю грибну начинку, накриваю другою половиною.

Крок 3

Виходить щось схоже на чебурек. Обсмажую його з двох боків по 1 хвилині, щоб підрум’янився. Посипаю подрібненою зеленню.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет із грибами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago