«Діаменю» рецепт “Омлет в оболонці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
110 ккал
– 150 г шинки
– 2 яйця
– 1 ст. молока
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Наливаю воду у велику каструлю. Доводжу до кипіння. В окремій мисці перемішую яйця до однорідної консистенції виделкою, солю, перчу. Вливаю молоко. Ретельно перемішую.
Крок 2
Додаю дрібно нарізану шинку, перемішую. Поміщаю яєчну масу в спеціальний поліетиленовий пакет або рукав для запікання. Зверху пакет проколюю в кількох місцях. Обережно поміщаю пакет у киплячу воду повністю.
Крок 3
Варю 15 хвилин. Дістаю з каструлі, даю охолонути, знімаю пакет і перекладаю на тарілку. Розрізаю на порції та подаю, посипавши зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…