Рецепт “Омлет з горошком у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4–6 ПОРЦИЙ:
❯ 5 яиц
❯ 200 г консервированного горошка или фасоли
❯ 3 ст. л. мучения
❯ 1/4 ч. л. соды
❯ 1 помидор
❯ жир для смазывания формы
❯ соль
❯ перец
Крок 1
З консервованої квасолі злитий рідина у глибоку миску. Вбити яйця, додати борошно та соду і збити все пишну масу. Додати сіль та перець на смак.
Крок 2
Помідори вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Додати помідори та квасоля в яєчну масу і добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Форму для запікання змастити жиром та влити у ній яєчну масу.
Крок 4
Форму накрити листом алюмінієвої фольги та запікати омлет 5 хв. Фольгу видалити та готувати омлет у духовці ще 5-7 хв. Готовий омлет нарізати порційними шматочками.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…