Рецепт “Оселедець під шубою у келихах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 185 ккал
На 4 порції:
❯ 2 буряки
❯ 2 моркви
❯ 2 бульби картоплі
❯ 3 яйця
❯ 2 філе слабосоленого оселедця
❯ 1 велика ріпчаста цибулина
❯ 200 г майонезу
❯ 50 г сметани
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Буряк загорнути у фольгу і запікати 1 год при 200 °. Морква та картопля відварити до готовності. Овочею дати повністю охолонути.
Крок 2
Яйця зварити круто та охолодити проточною водою. Відокремити жовтки від білків. Картоплю, буряк та моркву окремо натерти на великій тертці. Жовтки розфарбувати, білки порубати. Філе оселедця дуже дрібно нарізати. Цибулю очистити та порубати.
Крок 3
Майонез змішати зі сметаною. Інгредієнти салату розкласти по келихах у такому порядку: картопля, цибуля, оселедець, морква, білки та буряк. Кожен шар змащувати майонезним соусом (солити та перчити до смаку). Прикрасити жовтками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…