Рецепт “Оселедець під шубою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Філе оселедці 250 гр
– Картопля 300 гр
– Цибуля 60 гр
– Морква 200 гр
– Буряк 400 гр
– Яйця 3 шт
– Майонез 300 гр
– Гірчиця 2 ч. л.
– Сухий часник 1 ч. л.
– Чорний перець
– Сіль
– Рослинна олія
Крок 1
Чистимо і нарізаємо картоплю, буряки та моркву на великі шматки. Картоплю солимо, перчимо, додаємо олії та трохи сушеного часнику. Перемішуємо. Теж проробляємо з буряком та морквою.
Крок 2
Кладемо картоплю в рукав для запікання. Буряк і моркву кладемо в інший рукав. Відправляємо в духовку при 180 градусах картоплю на 40 хвилин, а буряки з морквою приблизно 60 хвилин. Перевіряємо зубочисткою.
Крок 3
Нарізаємо цибулю. Солимо, перчимо, додаємо трохи цукру та яблучного оцту. Добре перемішуємо та залишаємо маринуватися.
Крок 4
Натираємо у форму картоплю та рівномірно розподіляємо. Робимо шар із майонезу (у майонез можна додати трохи гірчиці). Дрібно нарізаємо філе оселедець і укладаємо в форму. Далі йдемо мариновану цибулю. Наступний шар моркви та знову майонез. Натираємо на терку відварені курячі яйця. Знову майонез. І завершуємо шаром буряка. Забираємо в холодильник на дві години.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…