«Діаменю» рецепт “Освіжаючий лимонад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
34 ккал
– 2 лимони
– 6 гілочок перцевої м’яти
– 2,5 л води
– стевіозид – на смак
Крок 1
З лимонів вичавлюю сік. У каструлю з водою опускаю кірки лимона та гілочки м’яти. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння та варю 3 хвилини.
Крок 2
Додаю стевіозид, перемішую, знімаю з вогню. Даю відвару охолонути і проціджую. Додаю сік лимона та перемішую.
Крок 3
Охолоджую лимонад, розливаю по склянкам, додаю лід. Прикрашаю склянки листочками м’яти
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…