Рецепт “Овочева запіканка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 264 ккал, 9 г білків,
11 г жирів, 17 г вуглеводів
На 5 банок:
❯ 5 кг маслюків
❯ 4 ст. л. солі
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ лавровий лист
❯ чорний перець горошком
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 100 мл 9% оцту
Крок 1
З’єднати в мисці оцет, сіль та цукор, перемішати. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, викласти в миску та маринувати 30 хв. Відкинути на сито
Крок 2
Буряк вимити, відварити у шкірці, очистити та нарізати кружками. Картоплю очистити, вимити, нарізати тонкими кружальцями та залити водою.
Крок 3
Яблука вимити, очистити та, видаливши серцевину з насінням, нарізати тонкими скибочками. Сир натерти на великій тертці, половину перу
Крок 4
У форму для запікання, змащену рослинною олією, викладати шарами картоплю, буряки та яблука. Кожен шар посипати сиром з цибулею. Верхній шар викласти, чергуючи кухлі картоплі та буряків
Крок 5
Духовку нагріти до 180 °. Яйця збовтати зі сметаною, залити продукти у формі та запікати 20 хв. Посипати запіканку
сиром, що залишився, і запікати ще 10 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…