Рецепт “Овочеве рагу з бруквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години
У 1 порції: 110 ккал, 4 г білків,
1 г жирів, 21 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 2 середні цибулини
❯ по 250 г моркви, брукви та кореня петрушки
❯ 1/2 ч. л. меленого імбиру
❯ щіпка меленого куміну
❯ 1/2 ч. л. меленого кайєнського перцю
❯ 2 ч. л. сушеної петрушки
❯ 1 бутончик гвоздики
❯ сіль
❯ прибл. 300 мл овочевого бульйону чи води
Крок 1
Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Інші овочі вимити, очистити та нарізати кубиками величиною 2х2 см. Разом з кільцями цибулі викласти у сотейник або велику форму для запікання з високими бортами. Приправити меленим імбиром, куміном та кайєнським перцем, посипати сушеною зеленню, перемішати. Додати бутончик гвоздики. Овочі посолити, влити бульйон.
Крок 2
Накрити посуд кришкою і тушкувати овочі в духовці при 120 ° до м’якості. При необхідності періодично підливати бульйон. Подати тушковані овочі теплими як самостійна страва або як гарнір до курки чи м’яса
Не викидайте бадилля брукви! Цей овоч, як і цибуля, їстівне все – і вершки, і коріння. Бадилля у свіжому вигляді ви
можете сміливо використовувати як зелень у салатах.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…