Перейти до вмісту
Головна » Овочеве рагу з кабачком

Овочеве рагу з кабачком

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Овочеве рагу з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    102 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 середній кабачок
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 червоний перець
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 помідори
    ❯ 2 ст. оливкової олії
    ❯ 1 ч.л. солі
    ❯ 0,5 ч.л. чорного перцю
    ❯ 0,5 ч.л. сушеного чебрецю

    Покрокове приготування овочевого рагу

    Крок 1

    Нарізаю кабачок, моркву, червоний перець, цибулю та помідори на невеликі шматочки.

    Крок 2

    У сковороді розігріваю оливкову олію на середньому вогні. Обсмажую цибулю до золотистого кольору, потім додаю решту овочів і обсмажую їх близько 5 хвилин до м’якості.

    Крок 3

    Солю, перчу і додаю чебрець. Подаю з невеликою кількістю сметани.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеве рагу з кабачком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *