«Діаменю» рецепт “Овочеве рагу з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
102 ккал
Інгредієнти
❯ 1 середній кабачок
❯ 1 морква
❯ 1 червоний перець
❯ 1 цибулина
❯ 2 помідори
❯ 2 ст. оливкової олії
❯ 1 ч.л. солі
❯ 0,5 ч.л. чорного перцю
❯ 0,5 ч.л. сушеного чебрецю
Покрокове приготування овочевого рагу
Крок 1
Нарізаю кабачок, моркву, червоний перець, цибулю та помідори на невеликі шматочки.
Крок 2
У сковороді розігріваю оливкову олію на середньому вогні. Обсмажую цибулю до золотистого кольору, потім додаю решту овочів і обсмажую їх близько 5 хвилин до м’якості.
Крок 3
Солю, перчу і додаю чебрець. Подаю з невеликою кількістю сметани.