Перейти до вмісту
Головна » Овочеве рагу з кеш’ю

Овочеве рагу з кеш’ю

    Овочеве рагу з кеш'ю

    Рецепт “Овочеве рагу з кеш’ю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 270 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 300 г довго зернового рису
    – 300 г замороженої стручкової квасолі
    – по 1 стручку червоного та жовтого солодкого перцю
    – 1 невеликий цукіні
    – 1 червона цибулина
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 100 г смажених горішків кеш’ю
    – сіль
    – мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування овочевого рагу

    Крок 1

    Рис зварити до напівготовності. Квасолі дати трохи відтанути. Стручки солодкого перцю вимити, розрізати на половинки, видалити плодоніжки з насінням, нарізати м’якуш соломкою. Цукіні вимити, розрізати уздовж навпіл і нарізати скибочками. Цибулю очистити та нарізати півкільцями.

    Крок 2

    У сковороді розігріти олію та підрум’янити цибулю. Додати солодкий перець, квасоля і смажити всі разом, помішуючи, 10 хв. Потім покласти цукіні, посолити, поперчити до смаку та гасити на маленькому вогні 5 хв. Додати рис і прогріти всі разом, прикривши сковороду кришкою. Перед подачею на стіл готову страву посипати горішками кеш’ю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеве рагу з кеш’ю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *