Рецепт “Овочеве рагу з кеш’ю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 270 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 300 г довго зернового рису
– 300 г замороженої стручкової квасолі
– по 1 стручку червоного та жовтого солодкого перцю
– 1 невеликий цукіні
– 1 червона цибулина
– 4 ст. л. рослинної олії
– 100 г смажених горішків кеш’ю
– сіль
– мелений червоний перець
Покроковий процес приготування овочевого рагу
Крок 1
Рис зварити до напівготовності. Квасолі дати трохи відтанути. Стручки солодкого перцю вимити, розрізати на половинки, видалити плодоніжки з насінням, нарізати м’якуш соломкою. Цукіні вимити, розрізати уздовж навпіл і нарізати скибочками. Цибулю очистити та нарізати півкільцями.
Крок 2
У сковороді розігріти олію та підрум’янити цибулю. Додати солодкий перець, квасоля і смажити всі разом, помішуючи, 10 хв. Потім покласти цукіні, посолити, поперчити до смаку та гасити на маленькому вогні 5 хв. Додати рис і прогріти всі разом, прикривши сковороду кришкою. Перед подачею на стіл готову страву посипати горішками кеш’ю.