«Діаменю» рецепт “Овочеве рагу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
78 ккал
– 2 картоплини
– 2 баклажани
– 1 кабачок
– 3 болгарські перці
– 4 ст. рослинної олії
– 200 г йогурту без добавок (нежирна сметана)
– 2 зубки часнику
– сіль, зелень – на смак
Крок 1
Баклажани та кабачки мою та очищаю. Нарізаю кружальцями завтовшки близько 0,5 см. Приблизно так само нарізаю картопля, попередньо її очистивши
Крок 2
Перець мою і запікаю в духовці, даю трохи охолонути, знімаю шкірку і нарізаю соломкою. Овочі викладаю в змащену олією форму для запікання. Поливаю рослинною олією, що залишилася, трохи солю. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
Крок 3
Для соусу змішую йогурт (сметану) з нарубаним часником та зеленню. Підійдуть кріп та петрушка. Перед подачею тушковані овочі поливаю соусом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…