«Діаменю» рецепт “Овочеві рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
58 ккал
– 1-2 томати
– 100 г плавленого сиру
– 2 великих баклажани
– 2-3 зубчики часнику
– 2 ст. вівсяного борошна
– 2-3 ст. оливкової олії
– сіль, зелень – на смак
Крок 1
Для начинки нарізаю свіжі помідори дрібним кубиком. Часник пропускаю через прес та додаю до томатів. Плавлений сир натираю на великій тертці, солю, додаю до овочів і все перемішую
Крок 2
Баклажани нарізаю тонкими пластами, солю. Кожен пласт обвалюю в борошні та обсмажую з двох боків. На край кожної баклажанної скибочки викладаю трохи начинки та згортаю рулетиками.
Крок 3
Викладаю на змащене маслом деко. Запікаю в духовці близько 20 хвилин. Подаю, посипавши зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…