«Діаменю» рецепт “Овочевий літній суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
94 ккал
– 3 картоплини
– 1 цукіні
– 100 г зеленого горошку
– 2 томати
– 250 г білокачанної капусти
– цибулина
– 1 морква
– 50 г олії вершкового
– зелень
– перець і сіль – на смак
Крок 1
Нарізаю моркву та цибулю дрібно, картопля, цукіні та помідори – великими кубиками. Нарізаю капусту.
Крок 2
Пасерую цибулю і моркву на вершковому маслі. Додаю томати та тушу під кришкою на малому вогні. Відварюю нарізані картопля і цукіні 10 хвилин.
Крок 3
Додаю капусту та горошок, варю ще 5 хвилин.
Крок 4
Додаю тушковані овочі, солю, перчу, доводжу до кипіння і варю 1-2 хвилини. Перед подачею посипаю суп нарізаною петрушкою і зелений лук.
Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…