«Діаменю» рецепт “Овочевий суп із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
71 ккал
– 300 г креветок
– 1 цукіні
– по 100 г цвітної капусти та броколі
– 1 морква
– пів цибулини
– 100 мл вершків
– по 50 г сиру та вершкового масла
– зубчик часнику
– 1 ч. л. соку лимона
– зелень кропу
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Моркву нарізаю кружальцями, цибулю рублю, капусту розбираю на суцвіття, цукіні нарізаю скибочками.
Крок 2
У сотейнику розтоплюю вершкове масло, обсмажую моркву, додаю цибулю і цукіні, підрум’янюю, кладу цвітну капусту та броколі. Вливаю 1,5 л води, варю 15 хвилин.
Крок 3
Кладу сир, нарізаний кубиками, рубані кріп і часник. Вливаю вершки, даю закипіти. Подрібнюю все блендером, солю, перчу. Окремо варю креветки, очищаю і обсмажую, додавши лимонний сік.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…