«Діаменю» рецепт “Овочевий суп із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
71 ккал
– 300 г креветок
– 1 цукіні
– по 100 г цвітної капусти та броколі
– 1 морква
– пів цибулини
– 100 мл вершків
– по 50 г сиру та вершкового масла
– зубчик часнику
– 1 ч. л. соку лимона
– зелень кропу
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Моркву нарізаю кружальцями, цибулю рублю, капусту розбираю на суцвіття, цукіні нарізаю скибочками.
Крок 2
У сотейнику розтоплюю вершкове масло, обсмажую моркву, додаю цибулю і цукіні, підрум’янюю, кладу цвітну капусту та броколі. Вливаю 1,5 л води, варю 15 хвилин.
Крок 3
Кладу сир, нарізаний кубиками, рубані кріп і часник. Вливаю вершки, даю закипіти. Подрібнюю все блендером, солю, перчу. Окремо варю креветки, очищаю і обсмажую, додавши лимонний сік.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…