Рецепт “Овочевий суп-пюре у хлібі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 240 ккал, 15 г білків,
8 г жирів, 26 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 500 г картоплі, що розварюється.
❯ 300 г замороженого зеленого горошку
❯ 2 зубчики часнику
❯ 50 г маргарину
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 1/3 ч. л. сушеного майорану
❯ 400 мл вершків
❯ 2 сосиски
❯ 4 круглі пшеничні булки
❯ 8 пір’їнок зеленої цибулі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. У каструлі залити картоплю 1,5 л води, довести до кипіння та варити 10 хв. Додати горошок та варити ще 10 хв.
Крок 2
Часник очистити та потовкти. У сотейнику розтопити маргарин, додати борошно та обсмажувати її до золотистого кольору. Влити вершки та, помішуючи, довести до кипіння
Крок 3
Варені овочі зняти з вогню, подрібнити у блендері або протерти через сито. Додати пюре в сотейник із вершками,
приправити майораном, сіллю і меленим чорним перцем до смаку. Покласти часник, нарізані кухлями сосиски та варити при постійному помішуванні 5 хв.
Крок 4
У булок акуратно зрізати кришечки, вийняти м’якуш і підрум’янити їх у не дуже гарячій духовці, щоб скоринка затверділа. Налити у кожну булку суп і прикрасити зелену цибулю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…