«Діаменю» рецепт “Овочевий суп-пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
114 ккал

Інгредієнти

– 300 г цвітної капусти
– 300 г моркви
– 3 картоплини
– 0,5 л молока
– 2 ч. л. вершкового масла
– зелень петрушки
– сіль

Покрокове приготування овочевого суп-пюре

Крок 1

Капусту розбираю на суцвіття, промиваю та нарізаю. Картоплю нарізаю скибочками, моркву – кружальцями.

Крок 2

Складаю овочі в каструлю, заливаю 4 ст. води, солю та варю під кришкою до готовності. Потім воду зливаю, а овочі протираю крізь сито.

Крок 3

Молоко доводжу до кипіння, додаю овочі, вершкове масло і посипаю рубаною зеленню. Підігріваю, але не кип’ячу

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий суп-пюре. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago