«Діаменю» рецепт “Овочевий суп-пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
114 ккал
– 300 г цвітної капусти
– 300 г моркви
– 3 картоплини
– 0,5 л молока
– 2 ч. л. вершкового масла
– зелень петрушки
– сіль
Крок 1
Капусту розбираю на суцвіття, промиваю та нарізаю. Картоплю нарізаю скибочками, моркву – кружальцями.
Крок 2
Складаю овочі в каструлю, заливаю 4 ст. води, солю та варю під кришкою до готовності. Потім воду зливаю, а овочі протираю крізь сито.
Крок 3
Молоко доводжу до кипіння, додаю овочі, вершкове масло і посипаю рубаною зеленню. Підігріваю, але не кип’ячу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…