Рецепт “Овочевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 360 ккал, 14 г білків,
8 г жирів, 60 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 120 г замороженого зеленого горошку
❯ морська сіль
❯ кмин
❯ 1 морква
❯ 1 невеликий корінь петрушки
❯ 1/2 стебла цибулі-порею
❯ 1/2 кольрабі
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1–2 ст. л. домашньої овочевої приправи (спосіб приготування див. нижче)
❯ 1,2 л води
❯ мелений чорний перець
❯ за 4 ст. л. кукурудзяних та вівсяних пластівців
Крок 1
Зелений горошок викласти у киплячу воду без попереднього розморожування (так він буде смачнішим і збереже
більше вітамінів). Додати сіль до смаку, приправити кмином і варити на помірному вогні до м’якості. Готовий горошок
відкинути на друшляк.
Крок 2
Овочі вимити та очистити. Моркву та цибулю-порей нарізати кружальцями, кольрабі – тонкою соломкою, корінь петрушки дрібно посікти.
Крок 3
У глибокому сотейнику нагріти олію та обсмажити овочі. Покласти приправу та влити стільки води, щоб вона доходила до краю посуду. Довести до кипіння, посолити, поперчити, всипати пластівці та готувати 15 хв. Викласти в суп відварений горошок, варити 5 хв. та зняти з вогню. Суп розлити по порційнім тарілкам.
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…