Рецепт “Овочевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 360 ккал, 14 г білків,
8 г жирів, 60 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 120 г замороженого зеленого горошку
❯ морська сіль
❯ кмин
❯ 1 морква
❯ 1 невеликий корінь петрушки
❯ 1/2 стебла цибулі-порею
❯ 1/2 кольрабі
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1–2 ст. л. домашньої овочевої приправи (спосіб приготування див. нижче)
❯ 1,2 л води
❯ мелений чорний перець
❯ за 4 ст. л. кукурудзяних та вівсяних пластівців
Крок 1
Зелений горошок викласти у киплячу воду без попереднього розморожування (так він буде смачнішим і збереже
більше вітамінів). Додати сіль до смаку, приправити кмином і варити на помірному вогні до м’якості. Готовий горошок
відкинути на друшляк.
Крок 2
Овочі вимити та очистити. Моркву та цибулю-порей нарізати кружальцями, кольрабі – тонкою соломкою, корінь петрушки дрібно посікти.
Крок 3
У глибокому сотейнику нагріти олію та обсмажити овочі. Покласти приправу та влити стільки води, щоб вона доходила до краю посуду. Довести до кипіння, посолити, поперчити, всипати пластівці та готувати 15 хв. Викласти в суп відварений горошок, варити 5 хв. та зняти з вогню. Суп розлити по порційнім тарілкам.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…