Рецепт “Овочі на грилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 2 цукіні
❯ 2 баклажани
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 2 головки часнику
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ 1 пучок молодої цибулі з цибулинками
❯ 80 мл рослинної олії
❯ 2 ст. л. білого винного оцту
Крок 1
Цукіні, баклажани та перець вимити та нарізати поздовжніми пластинами середньої товщини. З головок часнику обібрати лушпиння і розрізати кожну поперек навпіл. Чебрець промити та обсушити, листочки обірвати.
Крок 2
Часник викласти на грати гриля зрізом вниз та обсмажувати 15 хв. Часник перевернути та готувати ще 1 хв. Усі підготовлені овочі викласти на грати гриля та обсмажувати 1-2 хв з кожного боку.
Крок 3
Перекласти овочі на тарілку сервування, сприснути маслом і оцтом і посипати листочками чебрецю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…