«Діаменю» рецепт “Овочі з кальмарами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
93 ккал
– 500 г кальмарів
– 2 моркви
– 1 огірок
– 1 цибулина
– 100 мл рослинної олії
– 1 ч. л. оцту
– сіль
– перець червоний мелений
– свіжа зелень – на смак
Крок 1
Кальмари чищу, опускаю в киплячу воду та відварюю 2-3 хвилини. Моркву очищаю від шкірки та нарізаю
соломкою. Цибулю — півкільцями. Пасерую овочі на сковороді з додаванням олії
Крок 2
Свіжий огірок нарізаю соломкою, так само вчиняю і з кальмари. Змішую кальмари, огірок, моркву з цибулею, додаю рубану свіжу зелень, оцет і перець червоний мелений на смак.
Крок 3
Все перемішую та даю настоятися в холодильнику близько 2-х годин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…