Рецепт “Овочі з м’ясом та локшиною соба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 640 ккал, 32 г білків,
24 г жирів, 73 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 3 зубчики часнику пластинами
❯ 1 стебло лука-порея кружками
❯ 2 моркви брусочками
❯ 300 г м’якоті свинини
❯ 1 ст. л. крохмалю
❯ 400 г гречаної локшини соба
❯ 3 ст. л. соєвого соусу
❯ 2 жмені листя салату
Крок 1
У сотейнику нагріти 1/2 стіл. ложки олії, обсмажити часник, перекласти в інший посуд. Додати ще 1/2 стіл. ложки
олії, обсмажити цибулю і витягти його із сотейника. Влити ще 1/2 стіл. ложки олії та обсмажити моркву
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити, нарізати смужками, обваляти у крохмалі. Влити в сотейник масло, що залишилося та обсмажити м’ясо на сильному вогні. Підмішати овочі. 2 стіл. ложки соєвого соусу змішати з 1 стіл. ложкою води, влити в сотейник. Гасити під кришкою 2-3 хв.
Крок 3
Локшину відварити, як зазначено на пакуванні. Відкинути на друшляк, дати воді стекти. Локшину з’єднати з м’ясом та овочами, акуратно перемішати, збризкати соусом, що залишився. Листя салату вимити та обсушити. Страву викласти на листя салату.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…