«Діаменю» рецепт “Панкейки з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
290 ккал
– 25 г кокосового борошна
– 2 курячі яйця
– замінник цукру – на смак
– 2 ч. л. ванільної есенції
– сіль на смак
– 50 мл вершків (33-35%)
– 0,5 ст. чорниці
– топлене масло – на смак
Крок 1
Збиваю яйця, додавши цукрозамінник та ванільну есенцію. Вливаю вершки, розмішую, всипаю борошно, солю. Додаю ягоди та акуратно перемішую
Крок 2
Розтоплюю олію на малому вогні та акуратно вливаю тісто. Можна, можливо скористатися кулінарним кільцем для формування на сковороді. Смажу з двох боків до рум’яної скоринки
Крок 3
Даю трохи охолонути, прикрашаю ягодами та подаю зі сметаною, ягідним соусом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…