Рецепт “Панна кота з маття” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4–6 ПОРЦІЙ:
❯ 800 мл вершків
❯ 80 г цукру
❯ 1,5 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
❯ 8 г желатину
Для подачі:
❯ жменя вишень без кісточки
❯ 20 г вершкового масла
❯ 70 г цукру
❯ 4 гілочки м’яти

Покроковий процес приготування панна коти

Крок 1

Желатин замочити у холодній воді. Вершки довести до кипіння, додати цукор та зняти з вогню. Додати у вершки чай маття і розчинити в них желатин. Розлити масу креманками і помістити в холодильник на 4 год.

Крок 2

М’яту промити. На пательні нагріти олію, додати цукор і готувати до утворення світлої карамелі. Викласти в карамель вишні і перемішати, щоб вони повністю вкрилися карамеллю.

Крок 3

Ягоди охолодити і перед подачею викласти на паннакотту. Додати м’яту.

Крок 4

Сьогодні ми дізналися як готується Панна кота з маття. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

13 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

13 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago