Рецепт “Паштел де ната португальське тістечко із заварним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 15 хвилин
У 1 порції: 490 ккал, 8 г білків,
12 г жирів, 89 г вуглеводів
На 10 шт.
Для тесту:
❯ 250 г борошна
❯ 125 г цукру
❯ 70 г охолодженого вершкового масла
❯ 1 яйце
❯ 1 ч. л. ванільного цукру
Для начинки:
❯ 250 мл води
❯ 500 г цукру
❯ 500 мл молока
❯ 50 г борошна
❯ 25 г кукурудзяного крохмалю
❯ 6 яєчних жовтків
❯ 1 ч. л. ванільного цукру
Крок 1
Борошно просіяти на робочу поверхню, додати цукор, нарізане кубиками вершкове масло та ванільний цукор. Розтерти все руками в крихту, вбити яйце та замісити тісто. Загорнути його у харчову плівку та покласти у холодильник на 15 хв.
Крок 2
Тісто розкотити в пласт завтовшки 0,5 см і розрізати на десять частин. Вистелити тестом круглі порційні форми,
надлишки тіста обрізати.
Крок 3
Приготувати начинку. У невеликій каструлі закип’ятити 250 мл води з цукром та варити до одержання густого сиропу. Молоко збити з жовтками, борошном, крохмалем та ванільним цукром. Помішуючи, влити тонкою цівкою в гарячий сироп.
Крок 4
Нагріти духовку до 200 °. Розподілити начинку за формами та випікати 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…