Рецепт “Паштет гарбузовий” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 35 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г підготовленої м’якоті гарбуза (очищеного, без насіння та волокон)
❯ 150 г бекону (тонкими довгими смужками)
❯ 3 яйця
❯ листочки з 4 гілочок чебрецю
❯ 2–3 ст. л. рослинної олії
❯ 3 яйця
❯ 1 ст. л. меду
❯ 1/4 ч. л. мускатного горіха
❯ сіль
❯ перець
❯ мелений гострий перець
Для подачі:
❯ домашній крекер або грінки із білого пшеничного хліба
❯ свіжа зелень
❯ бекон
Крок 1
Дно форми вистелити половиною бекону. М’якуш гарбуза нарізати кубиками, в мисці полити олією, посолити, поперчити, додати щіпку мускатного горіха. Гарбуз перемішати, викласти на бекон, накрити рештою і запікати бл. 35 хв при 180 °.
Крок 2
Запечений гарбуз із беконом вийняти з духовки та повністю остудити. Продукти перекласти в інший посуд, пюрувати до отримання гладкої однорідної маси. Додати яйця та мед, покласти чебрець, приправити сіллю і перцем і гострим перцем до смаку. Масу дуже добре збити.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Гарбузову масу з беконом влити у форму для запікання. Щільно накрити форму листом алюмінієвої фольги та запікати паштет 30-35 хв. Фольгу видалити та помістити паштет у духовку ще на 10 хв. Готовий паштет подати охолодженим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…