Рецепт “Паштет із чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 370 ккал, 35 г білків,
18 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 12 порцій:
❯ 150 г бекону тонкими скибочками
❯ 500 г свинячої печінки
❯ 250 г рубаної свинини
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 150 мл вершків
❯ сіль
❯ мелений перець
❯ 100 г чорносливу
❯ 100 г топленого жиру
Покроковий процес приготування паштету із чорносливом
Крок 1
Нагріти духовку до 160 °. Форму для кексу вислати скибочками бекону, бекон, що залишився, порубати. Печінку пропустити через м’ясорубку, з’єднати з м’ясом. Вбити яйце, додати борошно і вершки, посолити, поперчити. Масу
ретельно перемішати.
Крок 2
Підмішати в масу бекон і викласти її у вистелену форму, заповнивши її наполовину. Розподілити чорнослив і викласти масу, що залишилася.
Крок 3
Накрити форму алюмінієвою фольгою, поставити в глибокий посуд для запікання з невеликою кількістю гарячої води
та запікати 2 години. Готовому паштету дати охолонути, залити розтопленим свинячим жиром і поставити в холодильник