Перейти до вмісту
Головна » Паштет із чорносливом

Паштет із чорносливом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паштет із чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 35 г білків,
    18 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 150 г бекону тонкими скибочками
    ❯ 500 г свинячої печінки
    ❯ 250 г рубаної свинини
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець
    ❯ 100 г чорносливу
    ❯ 100 г топленого жиру

    Покроковий процес приготування паштету із чорносливом

    Крок 1

    Нагріти духовку до 160 °. Форму для кексу вислати скибочками бекону, бекон, що залишився, порубати. Печінку пропустити через м’ясорубку, з’єднати з м’ясом. Вбити яйце, додати борошно і вершки, посолити, поперчити. Масу
    ретельно перемішати.

    Крок 2

    Підмішати в масу бекон і викласти її у вистелену форму, заповнивши її наполовину. Розподілити чорнослив і викласти масу, що залишилася.

    Крок 3

    Накрити форму алюмінієвою фольгою, поставити в глибокий посуд для запікання з невеликою кількістю гарячої води
    та запікати 2 години. Готовому паштету дати охолонути, залити розтопленим свинячим жиром і поставити в холодильник

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет із чорносливом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *