Рецепт “Паштет із качиної печінки зі свининою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 БАНОК ПО 250 Г
❯ 500 г качиної печінки (печінка 2–3 птахів)
❯ 400 г рубаної свинини
❯ 2–3 гілочки чебрецю
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування паштет із печінки зі свининою
Крок 1
Печінку зачистити, посолити (2/3 ч. л.), злегка поперчити та нарізати шматочками. Рубану свинину посолити та поперчити. Чебрець промити, листочки з гілочок обірвати і половину листочків розкласти по банкам.
Крок 2
Викласти в банки половину рубаного м’яса, додати печінку та добре утрамбувати. Розкласти м’ясо і чебрець, що залишилося.
Крок 3
Підготувати ємність для стерилізації банок. Банки закупорити, помістити в ємність із холодною водою та стерилізувати продукт 3 год. охолонути. Зберігати у прохолодному місці