Перейти до вмісту
Головна » Паштет із качиної печінки зі свининою

Паштет із качиної печінки зі свининою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паштет із качиної печінки зі свининою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 БАНОК ПО 250 Г
    ❯ 500 г качиної печінки (печінка 2–3 птахів)
    ❯ 400 г рубаної свинини
    ❯ 2–3 гілочки чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування паштет із печінки зі свининою

    Крок 1

    Печінку зачистити, посолити (2/3 ч. л.), злегка поперчити та нарізати шматочками. Рубану свинину посолити та поперчити. Чебрець промити, листочки з гілочок обірвати і половину листочків розкласти по банкам.

    Крок 2

    Викласти в банки половину рубаного м’яса, додати печінку та добре утрамбувати. Розкласти м’ясо і чебрець, що залишилося.

    Крок 3

    Підготувати ємність для стерилізації банок. Банки закупорити, помістити в ємність із холодною водою та стерилізувати продукт 3 год. охолонути. Зберігати у прохолодному місці

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет із качиної печінки зі свининою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *