«Діаменю» рецепт “Паштет з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
3,5 ХО
473 ккал
– 100 г волоських горіхів
– 2 яйця
– 3 пера зеленої цибулі
– сіль і чорний перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
– 0,5 цибулини
Крок 1
Яйця відварюю круто. Даю охолонути в холодній воді. Половину цибулини нарізаю дрібними кубиками та пасерую на олії.
Крок 2
Яйця нарізаю дрібними кубиками та завантажую в чашу блендер. Туди ж відправляю обсмажену цибулю, волоські горіхи, сіль та перець. Зелену цибулю нарізаю ножем і відправляю в чашу блендера.
Крок 3
Подрібнюю все в однорідну масу. Охолоджую у холодильнику, викладаю в креманку та подаю до столу, прикрасивши рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…