Рецепт “Паштет з качиної печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 БАНКИ ПО 250 Г
❯ 500 г качиної печінки (печінка 2–3 птахів)
❯ 200 г качиного жиру
❯ по 2 гілочки петрушки та чебрецю
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування паштету з печінки
Крок 1
Качину печінку вимити, обсушити, акуратно зачистити, видаливши вени. Печінку посолити (2/3 ч. л.), трохи поперчити та крупно нарізати.
Крок 2
Чебрець і петро промити та обсушити, листочки та порубати. Частина зелені розкласти по банкам. У банки щільно утрамбувати шматки печінки, додавши у кожну трохи зелені. Розлити по банкам жир.
Крок 3
Підготувати ємність для стерилізації банок. Банки закупорити, помістити в ємність із холодною водою. Воду довести до кипіння та стерилізувати продукт 2 год. Готовий паштет зберігати у сухому прохолодному місці.