Перейти до вмісту
Головна » Pasta e fagioli – паста з квасолею

Pasta e fagioli – паста з квасолею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Pasta e fagioli – паста з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 400 г відвареної квасолі
    ❯ 100 г помідорів у власному соку
    ❯ 1 черешок селери
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 500 мл бульйону
    ❯ 200 г копченої грудинки
    ❯ 320 г короткої пасти
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування pasta e fagioli

    Крок 1

    Цибулю, часник, моркву і селеру очистити, нарізати та обсмажувати у великому сотейнику на 1 ст. л. олії. Помідори
    потовкти, влити до обсмажених овочами готувати негайно 5-7 хв. Влити 1/2 бульйону, довести до кипіння та
    готувати під кришкоюнегайно 25 хв.

    Крок 2

    На маслі, що залишилося обсмажити нарізану кубиками грудинку, викласти до нейфасоль, влити ок. 100 мл бульйону виготовити 5-8 хв. Перекласти квасолю з грудинкою в сотейник до овочів.

    Крок 3

    У окремому посуді відварити до напівготовності пасту, відкинути на друшляки викласти її в сотейник до квасолі. Суп
    посолити та поперчити за смаком зняти з вогню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Pasta e fagioli – паста з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *