Рецепт “Pasta e fagioli – паста з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 400 г відвареної квасолі
❯ 100 г помідорів у власному соку
❯ 1 черешок селери
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубки часнику
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 500 мл бульйону
❯ 200 г копченої грудинки
❯ 320 г короткої пасти
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування pasta e fagioli
Крок 1
Цибулю, часник, моркву і селеру очистити, нарізати та обсмажувати у великому сотейнику на 1 ст. л. олії. Помідори
потовкти, влити до обсмажених овочами готувати негайно 5-7 хв. Влити 1/2 бульйону, довести до кипіння та
готувати під кришкоюнегайно 25 хв.
Крок 2
На маслі, що залишилося обсмажити нарізану кубиками грудинку, викласти до нейфасоль, влити ок. 100 мл бульйону виготовити 5-8 хв. Перекласти квасолю з грудинкою в сотейник до овочів.
Крок 3
У окремому посуді відварити до напівготовності пасту, відкинути на друшляки викласти її в сотейник до квасолі. Суп
посолити та поперчити за смаком зняти з вогню.