Рецепт “Паста із запеченими помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 400 г помідорів чері (або дрібних помідорів)
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 зубок часнику
❯ 3 ст. л. апельсинового соку
❯ 1/4 ч. л. сушених прованських трав
❯ 120 г м’якого козячого сиру
❯ 500 г пасти (бажано паппарделле)
❯ кілька гілочок базиліка для подачі
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Зубок часнику очистити та дрібно нарізати. Помідори вимити та обсушити. У формі для запікання збризкати помідори рослинним олією, посолити, поперчити, присипати часником та сушеними прованськими травами та запікати в духовці 15 хв. Під час запікання помідори двічі перевернути.
Крок 2
Декілька цілих плодів зберегти, інше розім’яти виделкою. Збризкати помідори соком апельсину та добре перемішати.
Крок 3
Пасту відварити у достатній кількості киплячої підсоленої води, як описано на упаковці, відкинути на друшляк та дати воді повністю стекти.
Крок 4
Готову пасту перекласти у форму до запечених помідорів та добре перемішати.
Крок 5
Базилік промити та обсушити, листочки з гілочок обірвати.
Крок 6
Козячий сир розім’яти та викласти на гарячу пасту з помідорами. Прикрасити блюдо гілочки базиліка.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…