Рецепт “Паста з брюссельською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 200 г фігурної пасти із твердих сортів пшениці
❯ 150 г брюссельської капусти (дуже дрібної)
❯ 1 куряча грудка
❯ 1 цибулина
❯ 1 помідор
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ листочки з 1 гілочки чебрецю
❯ рубана петрушка
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Капусту вимити, верхнє листя видалити. Помідор вимити, очистити від шкірки та насіння та нарізати дрібними шматочками.
Крок 2
Курячі грудки нарізати дрібними шматочками. Цибулину очистити та дрібно нарізати.
Крок 3
Капусту бланшувати у киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Великі качанчики нарізати половинками.
Крок 4
Пасту відварити в киплячій підсоленій воді до стану аль-денте, як описано на упаковці. Готову пасту відкинути на друшляк, бл. 150 мл води з-під пасти зібрати.
Крок 5
У сотейнику на гарячому олії обсмажити цибулю до прозорості. Викласти в сотейник м’ясо, посолити, поперчити, додати чебрець і обсмажувати прибл. 5 хв. Додати капусту, помідор та готувати 10 хв.
Крок 6
Додати пасту, влити трохи води з-під неї та добре прогріти. Посолити та добре поперчити. Страву подати гарячою, посипавши петрушкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…