Рецепт “Паста з грибами та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 200 г пасти
❯ 200 г заморожених лісових грибів
❯ 200 г заморожених креветок
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. рослинного масла
❯ 200 мл вершків
❯ кілька гілочок чебрецю
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Гриби розморозити, залити у каструлі достатньою кількістю води, злегка посолити та варити до готовності. Відварені гриби відкинути на друшляк та дати трохи охолонути. Відварені гриби нарізати.
Крок 2
Креветки опустити в киплячу підсолену воду, довести до кипіння, варити 3 хв і відкинути на друшляк. Відварені креветки очистити.
Крок 3
Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажувати у глибокому сотейнику на олії до прозорості. Викласти до цибулі гриби та, помішуючи, обсмажити їх до золотистого кольору. Влити вершки, довести до кипіння та готувати
на повільному вогні 5-7 хв.
Крок 4
Пасту відварити у достатньому кількості киплячої підсоленої води, як описано на упаковці. Відварену пасту відкинути на друшляк і дати воді стекти.
Крок 5
Пасту перекласти в сотейник, швидко перемішати та прогрівати на повільному вогні 5 хв. Готову страву розкласти по порційним тарілкам. Подати, прикрасивши гілочками чебрецю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…