Рецепт “Пастуший пиріг з м’ясом та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 6 порцій:
❯ 2 цибулини
❯ 3 моркви
❯ 2 ст. л. борошна
❯ 80 мл червоного вина
❯ 150 мл овочевого бульйону
❯ 150 г свіжомороженого зеленого горошку
❯ 250 г відвареного або запеченого м’яса
❯ 400 г готового картопляного пюре
❯ суміш сушених прованських трав
❯ рослинна олія
❯ 3 ст. л. тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулини очистити та порубати. Очищену моркву вимити, обсушити та нарізати соломкою. М’ясо нарізати дрібними
шматочками.
Крок 2
Цибулю обсмажувати в сотейнику на 2 ст. л. олії до прозорості. Додати м’ясо, морква, горошок і готувати прибл. 5хв.
Крок 3
Овочі з м’ясом присипати борошном, влити вино і бульйон, додати дрібку прованських трав, посолити та поперчити до смаку і готувати, поки рідина не випарується наполовину.
Крок 4
Духовку нагріти до 190 °. М’ясо з овочами перекласти у форму для запікання та накрити рівним шаром картоплі. Картоплю посипати тертим сиром, збризкати олією і запікати виріб 20 хв. Пастуший пиріг подати теплим, посипавши рубаною зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…