Калорійність

Пастила із шипшини

«Діаменю» рецепт “Пастила із шипшини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,7 ХО
109 ккал

Інгредієнти

– 1 кг шипшини
– вода
– масло рослинне

Покрокове приготування пастили

Крок 1

Плоди шипшини розрізаю вздовж навпіл, видаляю насіння. Поміщаю в емальовану каструлю з невеликою кількістю води та варю на малому вогні до розм’якшення плодів.

Крок 2

Гарячу масу протираю через сито та уварюю до зменшення початкового обсягу в 1,5-2 рази. Пюре розливаю в лотки сушарки, застелені промасленим пергаментним папером, шаром 1,5-2 см.

Крок 3

Висохла пастила повинна мати щільну консистенцію і при згортанні в трубочку не повинна злипатися. Нарізаю.
Зберігаю у сухих чистих банках під кришками.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Пастила із шипшини. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago