Рецепт “Паї з яловичиною на пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЙНИХ ВИРОБІВ:
❯ 500 г яловичини дрібними кубиками
❯ 500 мл світлого пива
❯ 2 моркви
❯ 2 цибулини
❯ 1 пучок запашних трав (чебрець, шавлія, 2 лаврові листи)
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 400 г консервованих помідорів скибочками
❯ сіль, перець
Для тесту брізе:
❯ 300 г борошна
❯ 150 г вершкового масла
❯ 2 жовтки
❯ тепла вода
❯ 1 ст. л. яблучного оцту
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1/2 ч. л. солі
Крок 1
Для тесту олію посікти та на робочій поверхні просіяти на нього борошно, додати цукор, сіль та розім’яти в крихітну масу. Додати 1 жовток, трохи влити води, оцет, вимісити м’яке тісто і помістити в холодильник на 3 год.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Очищені цибулю та моркву нарізати дрібними скибочками та обсмажувати в сотейнику на гарячому маслі 10 хв. Покласти пучок запашних трав та м’ясо, присипати м’ясо борошном та перемішати. Додати помідори, влити пиво, посолити та поперчити. Накрити кришкою сотейник і готувати у духовці 2 год 30 хв. Кришку зняти та запікати ще 30 хв. Пучок трав видалити та дати м’ясу повністю охолонути.
Крок 3
Тісто розділити на 4 рівні частини. Підготувати 4 порційні форми. Першу частину розділити на 2 нерівні частини та розкотити їх у круглі пласти. Форму вислати більшим пластом, зробивши борти. Викласти на тісто 1/4 м’яса, накрити
другим пластом тіста і щільно защипати краї. Ножем зробити на виробі ромбоподібний малюнок, у точках перетину тісто проткнути. Так само підготувати вироби з тесту, що залишився. Жовток розбовтати з 2 ст. л. води та змастити тісто. Вироби помістити у холодильник на 1 годину.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Випікати вироби 35 хв. Паї з яловичиною подати охолодженими зі свіжою зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…