Рецепт “Паї з яловичиною на пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 ПОРЦІЙНИХ ВИРОБІВ:
❯ 500 г яловичини дрібними кубиками
❯ 500 мл світлого пива
❯ 2 моркви
❯ 2 цибулини
❯ 1 пучок запашних трав (чебрець, шавлія, 2 лаврові листи)
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 400 г консервованих помідорів скибочками
❯ сіль, перець
Для тесту брізе:
❯ 300 г борошна
❯ 150 г вершкового масла
❯ 2 жовтки
❯ тепла вода
❯ 1 ст. л. яблучного оцту
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1/2 ч. л. солі

Покроковий процес приготування паїв з яловичиною

Крок 1

Для тесту олію посікти та на робочій поверхні просіяти на нього борошно, додати цукор, сіль та розім’яти в крихітну масу. Додати 1 жовток, трохи влити води, оцет, вимісити м’яке тісто і помістити в холодильник на 3 год.

Крок 2

Духовку нагріти до 180 °. Очищені цибулю та моркву нарізати дрібними скибочками та обсмажувати в сотейнику на гарячому маслі 10 хв. Покласти пучок запашних трав та м’ясо, присипати м’ясо борошном та перемішати. Додати помідори, влити пиво, посолити та поперчити. Накрити кришкою сотейник і готувати у духовці 2 год 30 хв. Кришку зняти та запікати ще 30 хв. Пучок трав видалити та дати м’ясу повністю охолонути.

Крок 3

Тісто розділити на 4 рівні частини. Підготувати 4 порційні форми. Першу частину розділити на 2 нерівні частини та розкотити їх у круглі пласти. Форму вислати більшим пластом, зробивши борти. Викласти на тісто 1/4 м’яса, накрити
другим пластом тіста і щільно защипати краї. Ножем зробити на виробі ромбоподібний малюнок, у точках перетину тісто проткнути. Так само підготувати вироби з тесту, що залишився. Жовток розбовтати з 2 ст. л. води та змастити тісто. Вироби помістити у холодильник на 1 годину.

Крок 4

Духовку нагріти до 180 °. Випікати вироби 35 хв. Паї з яловичиною подати охолодженими зі свіжою зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Паї з яловичиною на пиві. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago