«Діаменю» рецепт “Печені яблука з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
133 ккал
– 2 великі яблука
– 100 г знежиреного сиру
– 1 ст. нежирної сметани
– 1 ч. л. кунжуту
– 10 г вершкового масла
– стевіозид – на смак
Крок 1
Промиваю великі яблука та видаляю серцевину ножем. Чайною ложкою обережно вичищаю м’якуш. Для начинки змішую сир з нежирною сметаною. Додаю стевіозид до смаку. Заповнюю серединки яблук цією сумішшю.
Крок 2
Жаростійку форму змащую вершковим маслом. Викладаю у ній яблука, начинені сиром. Зверху посипаю кунжутним насінням. І відправляю на 20 хвилин у духовку, розігріту до 150 градусів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…