«Діаменю» рецепт “Печені яблука з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
133 ккал
– 2 великі яблука
– 100 г знежиреного сиру
– 1 ст. нежирної сметани
– 1 ч. л. кунжуту
– 10 г вершкового масла
– стевіозид – на смак
Крок 1
Промиваю великі яблука та видаляю серцевину ножем. Чайною ложкою обережно вичищаю м’якуш. Для начинки змішую сир з нежирною сметаною. Додаю стевіозид до смаку. Заповнюю серединки яблук цією сумішшю.
Крок 2
Жаростійку форму змащую вершковим маслом. Викладаю у ній яблука, начинені сиром. Зверху посипаю кунжутним насінням. І відправляю на 20 хвилин у духовку, розігріту до 150 градусів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…